Jubileum

Gepost door op Jan 28, 2014

Dit jaar 2014 is een bijzonder jaar: onze Oranjevereniging bestaat 100 jaar en we willen dat uitbundig met u vieren.
Het Zomer- en Jubileumfeest vindt plaats op 4, 5 en 6 september. Dat is wat later als normaal het geval is. De reden hiervoor is dat we het jubileum willen vieren met o.a. de zuster-Oranjeverenigingen en dan kan ons feest natuurlijk niet samen vallen met het zomerfeest van de andere Oranjeverenigingen.

Het programma staat nog niet helemaal vast maar in grote lijnen is deze al wel bekend.

We beginnen de donderdag 4 september met een receptie. Hierbij is er gelegenheid het bestuur te feliciteren, herinneringen op te halen en is het de bedoeling een fotocollage neer te zetten om herinneringen op te halen. Dit alles onder de klanken van een gezellige band.

Vrijdagmorgen 5 september hebben we in de ochtend een kinderprogramma. ‘s Avonds halen we de koning op en hebben we naderhand een gezellige avond met een DJ en diverse activitieten.

Zaterdagmorgen 6 september beginnen we met een gezamenlijk ontbijt, waarna er een zeskamp plaats vindt waar ook de zusterverenigingen voor worden uitgenodigd om deel te nemen. Vrienden, buurt, collega’s en andere groepen kunnen zich t.z.t. aanmelden. De middag staat in het teken van het koning- en keizerschieten. Zaterdagavond is de prijsuitreiking en een dansavond met een leuke band.

Kortom zet dit vast in uw agenda!

Laat een reactie achter