Zomer en Jubileumfeest 2014

Gepost door op Sep 9, 2014

Afgelopen 4, 5 en 6 september vierde Lintelo het zomerfeest en het 100 jarig bestaan van Chr. Oranjevereniging Lintelo.

Donderdagavond was er een goed bezochte receptie waar vooral de fotocollagewand en de interviews met oudere Lintelo-ers veel goede herinneringen op riepen.

Vrijdagmorgen was het feest voor de kinderen van De Klimop met onder andere surfen achter de trekker en ‘hoeveel kinderen passen er in de auto van Anneke’. Ook de peuters van Het Treintje kwamen nog een kijkje nemen. Vrijdagavond werd onder begeleiding van Advendo en een stoet bontgekleurde wagens het jeugdkoningspaar Giljon Klein Wolterink en Carmen Vreman en het Koningspaar André Schreurs en Corine Grievink onthaald. Na het hijsen van de vlag en het kanonschot nam DJ JosC de avond over.

Zaterdagmorgen was er een verrassingsoptreden voor de jarige Oranjevereniging van de S.F.S.V. met collega-vendeliers onder begeleiding van Advendo. De dag werd voortgezet met een zeskamp, waar de Oranjeverenigingen van alle buurtschappen en enkele buurt- en vrienden teams aan deel namen. Na een daverende strijd werd de zeskamp uiteindelijk gewonnen door buurtschap Lintelo en de groep meedoenisbelangrjikerdanwinnenteam. De middag werd voort gezet met het Keizerschieten, waar alle oud-Koningen en hun partner aan mochten deelnemen. André Fukkink wist de vogel naar beneden te schieten en mag zich Keizer van Lintelo noemen met zijn vrouw Ria aan zijn zijde. Bij het Koningsschieten was het Erik Vreman die met de eer ging strijken en zich komend jaar Koning van Lintelo mag noemen met zijn vrouw Brigitte. Jeugdkoning werd Bas Navis, hij koos Luca Elsinghorst als zijn adjudant. Het Koningsbal stond in het teken van de huldiging van het Keizer-, Konings- en Jeugdkoningspaar, de huldiging van de zeskamp en de uitslag van de loterij. Lintelo kan terug kijken op een prachtig feestweekend.

 

Langs deze weg willen we alle sponsoren, vrijwilligers en leden van het bestuur, maar ook deelnemers en bezoekers bedanken voor hun inzet, zonder hun medewerking was dit succes niet mogelijk geweest.

Laat een reactie achter